Cadeaupakketten op maat

Op zoek naar een origineel (relatie)geschenk voor klanten en medewerkers? Bij Appeltje-Eitje stelt u een pakket naar wens samen met gezonde, smaakvolle en verse producten uit de regio. Daarmee weet u zeker dat het cadeau in de smaak valt.  

Stel uw pakket samen

Naast het standaard assortiment van Appeltje - Eitje is het mogelijk specifieke producten (denk aan wijn, bier, chocolade en kippenvlees) aan de geschenken toe te voegen. Dit geldt alleen bij afname van meerdere pakketten. Wij maken op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte op maat. Mail ons gerust voor meer informatie en download de productenlijst (rechts).

Selectie producten

Een geschenk op maat is heel eenvoudig samen te stellen. Bekijk de lijst met producten, mail ons uw selectie en eventueel aanvullende wensen en u krijgt z.s.m. een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Last-Minute?

Nog even snel een cadeautje regelen voor een verjaardag, ziekenbezoek of Moederdag? Rijd dan langs een vestiging van Appeltje - Eitje. In de automaat liggen diverse cadeaupakketten (Betuws sappakket, Betuws ontbijtpakket en Betuws lekkernijpakket) waar u zeven dagen per week terecht kunt. Ideaal!