Maak kennis met ons!

De producten van Appeltje - Eitje zijn afkomstig van het pluimveebedrijf van Gertjan en het fruitteeltbedrijf van Sven. Wij zijn trots op ons bedrijf en de producten die wij u leveren. Iedere dag zijn wij bezig met het produceren van het beste fruit, de lekkerste eieren en alle producten die daarvan gemaakt worden. Wilt u meer van ons weten of heeft u een tip? Een e-mailbericht of een notitie in het gastenboek bij de automaat wordt altijd door ons gelezen.  

Over Gertjan

Mijn naam is Gertjan van Dam, pluimveehouder in Opheusden. Samen met mijn vrouw Marieke en mijn ouders run ik een bedrijf met 50.000 witte vrije uitloop kippen (mogen in een overdekte en vrije uitloop naar buiten) en 17.000 bruine scharrelplus kippen (hebben een overdekte uitloop naar buiten). Ik vind het fantastisch om tussen de kippen te lopen. Ze weten wie ik ben en lopen achter mij aan. Daarnaast ben ik graag bezig met het sorteren en verkopen van de eieren. Dat is tenslotte toch het product wat iedereen zo lekker vindt!

Over Sven

Ik ben Sven Wiggelo, fruitteler en melkveehouder in Dodewaard. Het bedrijf VOF Wiggelo run ik samen met mijn broer en ouders. We telen op 26 hectare diverse soorten peren (Conference, Doyenne du Comice,  Triomphe de Vienne en Gieser Wildeman) en appels (Elstar en Delbare). Daarnaast telen we nog diverse soorten pruimen en zorgen onze ruim 100 melkkoeien voor de melk en kaas. Het liefst breng ik al ons fruit en melk (en wat daarvan gemaakt wordt) rechtstreeks naar de consument zodat zij ook van verse en lekkere producten kunnen genieten. Net als ik! 

Onze missie

'Zoveel mogelijk consumenten laten genieten van dagverse, lekkere en betaalbare producten rechtstreeks van onze boerderijen'